APA CANAL SA Galati

 

 

 
 

 

Topul CCIA Galați: Societatea APA CANAL SA, Locul I în domeniul Servicii, categoria Întreprinderi Foarte Mari

A XIV-a ediţie a Topului Firmelor realizat de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură (CCIA) Galaţi s-a lansat la sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul unei gale în care au fost premiate firmele clasate pe primele locuri.

Societatea APA CANAL SA s-a clasat pe Locul I în domeniul Servicii, categoria Întreprinderi Foarte Mari.

Clasamentul realizat de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Galaţi reprezintă rezultatul aplicării unui algoritm informatic complex, elaborat pe baza unei metodologii unitare la nivel național, conform unor indicatori clari, precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența uitilizării resuselor umane și a capitalului angajat, iar datele prelucrate sunt cele conținute în bilanțurile financiar-contabile aferente anului 2016. Topul a fost structurat pe şapte domenii principale de activitate - "Cercetare-Dezvoltare şi High-Tech", "Industrie", "Agricultură, Silvicultură Pescuit", "Construcţii", "Servicii", "Comerţ" şi "Turism" - iar fiecare domeniu a fost împărţit pe grupe de activitate şi mărime a întreprinderilor.

Premiul oferit ne onorează și dovedește că printr-un management eficient, APA CANAL Galați reușește să fie zi de zi alături de clienții săi și să reziste pe piață cu rezultate deosebite.