APA CANAL SA Galati

 

 

 
 

 

Cum faceți o comandă de vidanjare

Pentru cei interesați de serviciile de vidanjare prestate de Societatea APA CANAL S.A. Galați la tarifele cele mai scăzute la nivelul județului, facem precizarea că deținem pentru acest tip de activitate utilaje specializate, performante, autorizate pentru prestații către terți.

Serviciul de vidanjare este prestat în baza unei comenzi al cărei formular poate fi descărcat de pe site-ul societății (www.apa-canal.ro). Pe pagina principală, la rubrica Clienti/ Cereri și reclamații/ Cereri găsiți  formularul ce trebuie completat și depus/trimis la APA CANAL Galați prin una din următoarele modalități:

  • direct la Registratura APA CANAL Galați din str. C-tin.Brâncoveanu nr. 2
  • prin e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
  • prin fax: 0236/473.367

Vidanjele APA CANAL S.A. Galați deversează apele uzate la stațiile de epurare din Galați, Tecuci, Tg. Bujor și Liești. În funcție de locația pentru care se solicită serviciile noastre, se vor aloca autoutilajele din zona celei mai apropiate stații de epurare.

Reamintim că noile tarife ale APA CANAL S.A. Galați, care au intrat în vigoare începând cu data de 10.11.2017, sunt cele mai mici din județ, respectiv:

  • tarif vidanjare: 2,9 lei/mc (fără TVA)
  • tarif deplasare vidanjă: 4,3 lei/km (fără TVA)

APA CANAL S.A. Galați este alegerea potrivită deoarece:

  • procesul de vidanjare se realizează prin intermediul unor autospeciale care dau siguranța că procesul este realizat în mod corect, fără posibilitatea emanării de mirosuri sau deversarii accidentale a apei uzate colectate
  • societatea noastră gestionează toate stațiile de epurare a apelor uzate  din județul Galați, deci se garantează, practic, faptul că toate apele colectate vor fi procesate corect şi nu vor fi deversate în vreun curs de apă sau necontrolat în rețeaua de canalizare, cu impact negativ asupra mediului si/sau procesului din stațiile de epurare.