APA CANAL SA Galati

 

 

 
 

 

Investiție APA CANAL în str. N. Alexandrescu

Au început lucrările de reabilitare a rețelei de apă din str. N. Alexandrescu

Societatea APA CANAL S.A. Galați anunță demararea lucrărilor de reabilitare a rețelei de apă potabilă Dn 100mm – Dn 150mm din str. N. Alexandrescu, municipiul Galați, tronson str. Serei – str. Anul Revoluției, pe o lungime de cca. 810 ml.

Investiția Reabilitare rețea apă potabilă Dn100mm150mm str. N. Alexandrescu, municipiul Galațise realizează din surse proprii ale Societății APA CANAL S.A. Galați.

Lucrările se vor derula în două etape. Prima etapă a fost deja demarată și prevede înlocuirea rețelei de apă existente cu conductă nouă, Dn 100mm PEHD, pe tronsonul str. Serei – str. Basarabiei. A doua etapă vizează tronsonul str. Basarabiei – str. Anul Revoluției și prevede înlocuirea conductei existente cu o nouă conductă, Dn 150 mm PEHD.

Facem precizarea că anul de punere în funcțiune a rețelei de apă din str. N. Alexandrescu, ce va fi reabilitată, este 1954.

În cadrul investiției au fost prinse și lucrări de înlocuire a celor 137 de branșamente de apă ale clienților din zonă și a unui număr de 6 branșamente pentru hidranți de incendiu.

OBERCONS COMP SRL este firma desemnată să se ocupe atât de proiectare cât și de execuția lucrărilor din cadrul investiției.

Valoarea contractului: 643.647 lei fără TVA.

Termenul de finalizare a investiției: 31 august 2018.