Comunicat: Reparatii in regim de avarie in str. Basarabiei

Societatea APA CANAL S.A. Galați informează că, începând de luni, 11.06.2018, ora 08,00, se vor executa lucrări de reparații în regim de avarie la conducta magistrală de apă potabilă Dn600mm FD din str. Basarabiei, tronson: str. Științei – str. Domnească.  Constructor: TANCRAD.

Pentru executarea lucrărilor anterior menționate se impune restricționarea traficul rutier pe str. Basarabiei, sensul de circulație dinspre str. Științei  spre str. Domnească.

Facem precizarea că pentru remedierea conductei avariate se va utiliza ca procedură de lucru cămășuirea interioară a rețelei de apă potabilă, un procedeu ce permite remedierea fără săpătură pe întreaga lungime a rețelei avariate, pentru înlocuire (cca.30ml.). Am avut în vedere, în mod deosebit, ca lucrările de remediere a conductei avariate să nu afecteze intersecția străzilor Domnească și Basarabiei.

Lucrările se vor executa fără a fi afectată alimentarea cu apă a consumatorilor din zonă. În cadrul lucrărilor pregătitoare, abonații au fost alimentați cu apă potabilă pe conducte alternative.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat locatarilor din zonă și participanților la trafic și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor într-un interval cât mai scurt de timp.

Mulțumim pentru înțelegere.