APA CANAL SA Galati

 

 

 
 

 

Elevi de la Colegiul ”Elena Doamna”, în lecție-vizită la Uzina de Apă

Un grup de elevi din clasele a XI-a C și a X-a B de la Colegiul de Industrie Alimentară ”Elena Doamna” din Galați a efectuat vineri, 19 octombrie, o lecție-vizită la Uzina de Apă 2 Galați. Vizita a avut ca scop corelarea cunoștințelor teoretice însușite la clasă cu practica și o mai bună înțelegere a conținuturilor științifice legate de tranziția de la școală la locul de muncă – trasee posibile de educare și formare profesională.

Personalul stației le-a explicat elevilor ce se întâmplă cu apa din Dunăre din momentul în care intră în Uzina de Apă și până când este distribuită ca apă potabilă spre robinetele gălățenilor.

Prin acțiunile derulate de Societatea APA CANAL Galați în parteneriat cu instituțiile de învățământ, sperăm să contribuim nemijlocit la conștientizarea tinerei generații în ceea ce priveste rolul și importanța apei, protejarea mediului înconjurător și respectul pentru natură. Responsabilitatea socială reprezintă un important aspect al acțiunilor de relații publice în cadrul programelor “Porți deschise” sau al parteneriatelor cu unitățile de învățământ, oferindu-ne posibilitatea ca valorile Apa Canal să poată fi imprimate generațiilor tinere, care vor constitui utilizatorii de mâine ai serviciilor noastre.