APA CANAL SA Galati

 

 

 
 

 

Oprire apa în str. Navelor - 19 iunie 2019

În cadrul lucrărilor executate de DREAMS RIVIERA S.R.L., lucrări care fac parte din obiectivul de investiții APA CANAL S.A. Galați “Reabilitare rețea apă potabilă Muncipiul Galați, Centru, str. Navelor”, în data de 19.06.2019 se vor executa lucrări de cuplare a tronsonului de conductă nouă PEHD Dn400mm din str. Navelor între Nespălata și bloc N1, precum și cuplarea conductei provizorii de alimentare cu apă potabilă, care va permite continuarea lucrărilor pe un nou tronson de rețea (Cartier Egalitatii – SC Proiect SA).

În consecință, în data de 19.06.2019, între orele 08.00–22.00, va fi afectată alimentarea cu apă potabilă a consumatorilor din zonă, respectiv:

• Blocurile: L, P1, P2, P3, P4, P5, P6, P7, P8, P9, P10, P11, P12 – str. Domneasca; 24 ap, 13 ap – Centru; B1, B2, C1, V3, V4, V5, R1, R2, R3, A1, Siret (sc.1-4), Casa H. Stefan - str. Navelor; Egreta 1-2, Lebada 1-2, Cocor 1-3, N1 (sc. 4,5,6,7), M – Cartier Egalitatii; agentii economici aferenti acestora;

• Școala Gimnazială nr. 24; Hotel Alex, Institut Naval, Restaurant Panoramic, Carrefour Market - bl. Siret, Mănăstirea Mitoc, CJPC Galati, SC Proiect SA.

... mai mult

Puteţi primi factura pe e-mail

Dacă doriţi să intraţi în posesia facturii lunare de la APA CANAL S.A. Galati mai rapid, vă informăm că se poate rezolva foarte simplu, prin intermediul poștei electronice.

Pe site-ul societății găsiți un formular (http://www.apa-canal.ro/cereri/factura-email.pdf) pe care trebuie să-l completați și să-l trimiteţi la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , pe fax la nr. 0236.473367 sau să-l depuneți la Registratura societății din Galați, str. C-tin. Brâncoveanu nr. 2.

Este necesar să precizaţi în formularul respectiv numele titularului de contract, codul de client (este pe factură, sus, în partea dreaptă) şi adresa de e-mail la care doriţi să primiţi factura.

... mai mult

Elevi în vizită la Stația de Epurare Galați

Stația de Epurare a Apelor Uzate Galați a primit miercuri, 22 mai, vizita unui grup de elevi de clasa a IV-a și a VIII-a de la Școala Gimnazială nr.17 Galați.

Vizita este parte a Proiectului „Acțiunea fiziologică a unor metale și nemetale asupra organismului”, finanțat de „Fodul Științescu” gestionat de Fundația Comunitară Galați și desfășurat în cadrul Școlii nr. 17 Galați. Elevilor le-au fost prezentate cele mai importante obiective din cadrul Stației de Epurare Galați și li s-a explicat rolul acestora în prevenirea poluării mediului.