APA CANAL SA Galati

 

 

 
 

 

Puteţi primi factura pe e-mail

Dacă doriţi să intraţi în posesia facturii lunare de la APA CANAL S.A. Galati mai rapid, vă informăm că se poate rezolva foarte simplu, prin intermediul poștei electronice.

Pe site-ul societății găsiți un formular (http://www.apa-canal.ro/cereri/factura-email.pdf) pe care trebuie să-l completați și să-l trimiteţi la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , pe fax la nr. 0236.473367 sau să-l depuneți la Registratura societății din Galați, str. C-tin. Brâncoveanu nr. 2.

Este necesar să precizaţi în formularul respectiv numele titularului de contract, codul de client (este pe factură, sus, în partea dreaptă) şi adresa de e-mail la care doriţi să primiţi factura.

... mai mult

Uzina de Apă - gazdă în programul „Școala altfel”

În cadrul programului ”Școala altfel”, Uzina de Apă Galați a fost pe 18 aprilie gazda mai multor clase de elevi. Ne-au fost oaspeți elevi din clasele a II-a A, I-a A, I-a B și Pregătitoare B de la Liceul Teoretic „Mircea Eliade”, clasele a VII-a B și VIII-a C de la Liceul Tehnologic „Costache Conachi” Pechea și clasa a X-a de la Liceul Teoretic „Dunărea”. Elevii au aflat de la specialiștii noștri întregul proces tehnologic prin care trece apa pentru a ajunge la robinete numai bună de băut.

Prin acțiunile derulate de Societatea APA CANAL Galați în parteneriat cu instituțiile de învățământ, sperăm să contribuim nemijlocit la conștientizarea tinerei generații în ceea ce priveste rolul și importanța apei, protejarea mediului înconjurător și respectul pentru natură.

„Școala altfel” la APA CANAL Galați

Un grup de 20 de elevi în clasa I-a B de la Școala Gimnazială nr.22 Galați a vizitat pe 16 aprilie Uzina de Apă Galați. Un alt grup de 15 elevi de la clasele XI-a C și E de la Colegiul Național „V. Alecsandri” a vizitat, tot marți, Stația de epurare a apelor uzate Galați. Și Stația de epurare de la Tecuci a primit oaspeți, de această dată fiind vorba de 30 de elevi de la clasa a IX-a A a Liceului Tehnologic „Elena Caragiani”.

... mai mult