APA CANAL SA Galati

 

 

 
 

 

Program de lucru în perioada 15-17 August 2018

Societatea Apa Canal SA Galați informează că miercuri,15 August 2018,casieriile și birourile societății vor fi închise (sărbătoare legală). Joi, 16 august 2018 și vineri 17 august 2018,  casieriile și birourile societății vor avea program normal de lucru.

 Cu toate că ziua de 15 august este o zi nelucrătoare, Societatea Apa Canal SA Galați va asigura continuitate pentru o parte din activitățile pe care le desfășoară în mod curent, respectiv intervenţiile la reţelele de apă şi canalizare, prin echipele de permanenţă consemnate în toate localităţile din aria de operare. Sesizările și solicitările clienților pentru orice problemă în alimentarea cu apă și/sau de canalizare vor fi preluate de către Dispeceratul societății la numărul de telefon: 0236.463294. Dispeceratul are program de lucru NON STOP.

... mai mult

S-au finalizat lucrările de reparații din str. Basarabiei

 

UPDATE: În data de 14.08.2018 a fost reluat traficul rutier pe str. Basarabiei, tronson str. Științei - str. Domnească, zona în care s-a executat trapa pentru asigurarea accesului la conducta magistrală de apă potabilă Dn600mm FD fiind adusă la cotă. Asfaltarea se va executa la finalizarea lucrărilor din cadrul investiției Primăriei Galați “Modernizare str. Basarabiei”, întrucât în scurt timp va intra în lucru și tronsonul str. Basarabiei cuprins între str. Grădina Veche - str. Domnească.

 

Societatea APA CANAL S.A. Galați informează că astăzi, 08.08.2018,  se finalizează lucrările de reparații în regim de avarie la conducta magistrală de apă potabilă Dn600mm FD din str. Basarabiei, tronson: str. Științei – str. Domnească.

... mai mult