APA CANAL SA Galati

 

 

 
 

 

Comunicat

Mulțumim pentru răbdare și înțelegere clienților afectați de oprirea de apă din data de 18 octombrie!

Dorim să adresăm sincere mulțumiri consumatorilor noștri din municipiul Galați care au fost afectați de întreruperea furnizării apei joi, 18 octombrie, pentru realizarea lucrărilor la Stația de Repompare Filești.

Reamintim că intervenția face parte din cadrul lucrărilor de investiții executate de Societatea APA CANAL S.A. Galați în municipiul Galati, lucrări ce fac parte din „Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă si Apă Uzată în Județul Galați, în perioada 2014 - 2020", respectivContractul de lucrări GL-CL-01 Alimentare cu apă și canalizare în Aglomerările Galați și Smârdan".

... mai mult

Elevi de la Colegiul ”Elena Doamna”, la Uzina de Apă

Două grupe de elevi din clasa a XI-a de la Colegiul de Industrie Alimentară ”Elena Doamna” din Galați au efectuat vineri o lecție-vizită la Uzina de Apă Galați pentru a afla care sunt obiectivele din cadrul Uzinei și care este rolul fiecăruia în producerea apei potabile. Vizita la Uzina de Apă a avut ca scop dobândirea de cunoștințe în cadrul orelor de la Modulul 4: „Tehnica analizelor de laborator, practică comasată”.

... mai mult

Excavator aspirator de mare performanță achiziționat de Apa Canal SA Galați

 

În cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Galați, în perioada 2014-2020”, proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM), Societatea Apa Canal SA Galați a achiziționat un excavator aspirator de mare performanță.

Așa cum am anunțat în luna februarie, când a avut loc semnarea contractului cu furnizorul SC AJG TRUCKS & TRAILERS SRL, valoarea contractului este de 2.095.000 lei fără TVA. Livrarea utilajului s-a efectuat în luna septembrie, cu 2 luni înainte de data finalizării contractului.

... mai mult