APA CANAL SA Galati

targu bujor

PREZENTARE RETEA TARGU BUJOR

Amplasament: Orasul Targu Bujor este situat la circa 40 km de municipiul Galati, in partea nord estica a judetului Galati

A. Alimentarea cu apa potabila

Orasul Targu Bujor

Necesarul de apa se asigura din sursa subterana, prin intermediul unui front de captare alcatuit din 10 puturi forate. Sursa de captare este incadrata intr-o zona de protectie sanitara cu regim sever.
Captarea apei se realizeaza prin 5 puturi forate aflate in functiune. Puturile sunt prevazute cu cate un echipament de pompare submersibil.
Aductiunea apei de la puturile forate la rezervoarele de inmagazinare se realizeaza prin pompare , prin conducte de azbociment si otel Dn=300 mm , in lungime totala de cca. 5,8 km.
Gospodaria de apa este amplasata in partea de vest a orasului Targu Bujor si este alcatuita din 3 (trei)rezervoare de inmagazinare din beton armat. Distributia apei se realizeaza gravitational din rezevoarele de inmagazinare printr-o retea cu lungimea totala de cca. 27,1 km.
Apa captata se dezinfecteaza prin  clorinare prin intermediul ce unei instalatii de dezinfectie  automata cu hipoclorit.
Caracteristicile fizico-chimice si bacteriologice ale surselor de apa sunt verificate in laboratorul de monitorizare apa potabila, conform programului de monitorizare intocmit in conformitate cu prevederilel egale in vigoare.

mai mult

PROGRAM CASIERIE TG. BUJOR

Program de lucru:

  • Luni – Joi:    07,30 - 16,00
  • Vineri:         07,30 – 13,30

 

DATE de CONTACT

Adresa: Str. Gen. E.Grigorescu

  • Telefon fix: 0236340980