Investim în energie verde!

Apa Canal S.A. Galati - Apa sigură!

NOUTĂȚI

S-a finalizat reabilitarea rețelei de apă în Micro 14, str. Tecuci – str. Gladiolelor

S-au finalizat și recepționat lucrările de reabilitare a infrastructurii de apă potabilă din cadrul proiectului Reabilitarea rețelei de apă potabilă Dn 200 mm – Dn 100 mm din str. Tecuci – Gladiolelor, zona blocurilor O1, O2, O3, O4, O5, O6, O7, O8.

foto cosbuc
foto cosbuc

Peste 12 kilometri de conducte noi, pe Bulevardul George Coșbuc

Primăria municipiului Galați și operatorul regional Apă Canal Galați informează că pe Bulevardul George Coșbuc, aflat în modernizare, în această etapă se înlocuiesc nu mai puțin de 12 kilometri de conducte de apă și canalizare, cu durată de viață expirată, în cadrul a două proiecte complementare.

Demarăm un nou proiect de reabilitare a rețelei de apă potabilă în Cartierul Mazepa II, municipiul Galați

În data de 01 august 2024 s-a predat amplasamentul pentru demararea unei noi investiții din programul anului 2024: „Reabilitare rețea apă potabilă Dn300mm str. Ovidiu - bl. BR16B, Dn200mm str. Ovidiu - str. Română, Dn100mm bl. M5, M6, M7”.

folositi_apa_responsabil
folositi_apa_responsabil

Folosiți apa potabilă în mod responsabil!

Pe fondul prelungirii codurilor de caniculă extremă, coroborat cu seceta pedologică ce a determinat scăderea nivelurilor apei în forajele ce deservesc localitățile din mediul rural, facem un nou apel către consumatori pentru utilizarea apei potabile cu maximă responsabilitate, strict în scop casnic, menajer.

Revista AGENDA CONSTRUCTIILOR nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
Circa 10 miliarde euro pot fi "pompate" în infrastructura de apă până în 2030

Agenda Constructorilor

Procesul de producție al apei potabile

Tratarea și epurarea apei uzate

Aveți nelămuriri? - vă putem ajuta!

Pentru nelămuriri legate de activitatea de alimentare cu apă/canalizare puteți consulta Întrebări frecvente

Vidanjare la cel mai redus tarif din județ

Apele uzate care nu ajung în sistemul de canalizare și ulterior în stațiile de epurare, pentru a fi curățate/tratate, au impact negativ asupra mediului, contaminând aerul, solul și pânza freatică.

Din acest motiv, legislația în vigoare prevede că în zonele în care nu există rețele de canalizare, utilizatorii au obligația dotării cu bazine etanșe vidanjabile sau cu stație de epurare compactă locală.

vidanjare-tarif-redus